dimecres, 3 de desembre de 2014

MOTXILLES


Fa uns dies, la mare del Marc em va encarregar una motxilla infantil amb un dibuix d'un camió de bombers. Aquest va ser el resultat, va quedar-ne molt content! L'Ona també en volia una, i ara va ben alegre a l'escola!!!
Al cap d'uns dies em van sortir dos encàrrecs més, però aquesta vegada les vaig fer diferents: d'aquesta manera, totes són úniques!


Hace unos días, la madre del Marc me encargó una mochila infantil con un dibujo de un camión de bomberos. Este fue el resultado, quedó  muy contento!  Ona también quería una, y ahora va alegre a la escuela !!!
Al cabo de unos días me salieron dos encargos más, pero esta vez las hice diferentes: de esta manera, todas son únicas!

Gràcies per visitar el meu blog!!!                      Rosa Maria


2 comentaris:

  1. Que guapes !!, m'agraden totes però no sé perque mes la del mono, i aixó que jo no soc de micos, són molt bufones, un éxit asegurat. Petons

    ResponSuprimeix
  2. Que bonitas y a los peques estas mochilas con personajes tan simpaticos le encanta , la del coche de bomberos es ideal .
    Besitos .

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...