divendres, 30 d’agost de 2013

Manualitats amb petxines

Avui us vull ensenyar una manualitat molt fàcil de fer. Agafem un mirall d' IKEA el model Malma, posem una capa de massilla blanca i anem enganxant les petxines una al costat de l'altre, esperem que s'assequi. Quan ja està sec hi donem una capa de vernís i ja està fet.

Hoy os quiero enseñar una manualidad muy fácil de hacer. Tomamos un espejo de IKEA el modelo Malma, ponemos una capa de masilla blanca y vamos pegando las conchas una al lado del otra, esperamos a que se seque. Cuando ya está seco le damos una capa de barniz y ya está terminada.

Per fer aquesta manualitat, necessitem un cordill, unes petxines, fem uns peixos amb fusta prima i també intercalem peces petites platejades de fer collarets, ho anirem penjant tot al nostre gust. Potser tant llarg com vulguem.

Para hacer esta manualidad, necesitamos un cordel, unas conchas, hacemos unos peces con madera delgada y también intercalamos piezas pequeñas plateadas de hacer collares, lo iremos colgando todo a nuestro gusto. Será tan largo como queramos.

1 comentari:

  1. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...